
Bugün Turkcell Super Lig'de Kayserispor-Galatasaray maçı hariç tam anlamıyla bir rakipler buluşması vardı.
Eskişehirspor ve Hacettepe, ikisi de bu sezon ligde kalmak için oynuyorlar ve ikisi de ilk haftayı istedikleri gibi geçiremediler. Eskişehir'in durumu biraz normal aslında; lige yeni çıkmış, takımı neredeyse tamamen yenilemiş bir takım için ilk 5 hafta oldukça zordur. Hacettepe'de ise isimle birlikte sanki futbol anlayışı da değişti, geçen hafta alınan mağlubiyetten sonra bu hafta beraberliği zor kurtardılar. Forumlarda okuduğuma göre Eskişehirspor bu maçta çok gol kaçırmış, özellikle de Youla. Her ne olursa olsun maç iki takımın(özellikle Eskişehirspor) da işine yaramayacak bir şekilde sona erdi.
ESKİŞEHİRSPOR: Ivesa, Sezgin, Nadareviç, Vucka, Murat(Dk. 64 Tayfun ), Doğa, Bülent, Poljak, Özgür, Youla(Dk. 59 Lovrek), Anderson(Dk. 78 Abdullah)
HACETTEPE: Recep, Megahed, Admir, Orhan, Murat, Yakubu(Dk. 54 Olgay), Kadir, Tozo, Zoko(Dk. 71 Lika), İbrahim, Mendonça(Dk. 90 Cevher)
SARI KARTLAR: Dk. 13 Doğa, Dk. 90 Vucko (Eskişehirspor), Dk. 19 Tozo (Hacettepe)
Günün ligde kalma amacında olan takımları etkileyen diğer maçı, Denizlispor ve Antalyaspor arasında oynandı. Bu maçtan önce tüm spor yorumcuları, iddaacılar neredeyse söz birliği etmişçesine maçı Antalya'nın kazanacağını söylüyordu, sebebi de Beşiktaş'a karşı bulunan iki goldü. Sonuçta Antalyaspor, yine iki gol buldu ama yine aynı sonuçla maçı kaybetti. Geçen haftaki maçlara baktığımızda Denizlispor da en az Antalyaspor kadar iyi mücadele etmişti ama karşılaşma sonrasında ortaya çıkan 4-1'lik biraz da "hormonlu" sonuç, Denizlispor'un çantada keklik görünmesine neden oldu. Antalyaspor, iyi yabancılara ve kaliteli Türk futbolculara sahip ama Super Lig'e yeni çıkmalarının ve takımı henüz pek tanımayan antrenörlerinin ceremesini çekiyorlar.
Denizlispor: Cenk, Süleyman, Roman Kratochvil, Çağlar, Couto, İsmail(Dk. 83 Burak), Tomas, Braga, Fatih Yiğen, Selahattin(Dk. 46 Musa Sinan), Roberts(Dk. 89 Ali Helvacı)
Antalyaspor: Ömer, Şenol, Dzeiewicki, Bieniuk(Dk. 79 Yalçın), Ngewnya, Sedat, Abdullah(Dk 66 Volkan), Zitouni, Ertuğrul, Mustafa Özkan(Dk. 75 Straka), Uğur
Goller: Dk. 31 Fatih Yiğen, Dk. 60 ve 65 Roberts (Denizlispor); Dk. 49 Mustafa Özkan, Dk. 90+2 Straka (Antalyaspor)
Fikstürün üst sıralarını ilgilendiren Bursaspor-Gençlerbirliği maçı Bursa'da seyircisiz oynandı. Geçen hafta son dakikada Gökhan Güleç'in muhteşem golüyle Hacettepe'yi yenen Bursa, bu kez de "büyük ağbi" Gençlerbirliği'ni Sercan Yıldırım'ın iki golüyle yendi. Bursa'da henüz kaptan Yusuf'un da olmadığını göz önüne alırsak, Bursaspor'dan ileriki haftalarda daha iyi sonuçlar da bekleyebiliriz. Gençlerbirliği, açık konuşmak gerekirse bu sezon da beni hayal kırıklığına uğratıyor. Sezon öncesi iyi transferler yaptığını düşündüğüm ve gördüğüm Gençlerbirliği'nin bu sene ligde zorlanmayacağını, üst sıralara rahatlıkla çıkacağını düşünüyordum ama şu anki duruma bakılırsa; Gençler yine o eski formsuz Gençler gibi bir görüntü çiziyor.
BURSASPOR: Ivankov, İbrahim, Leandro, Ömer, Veli, Sercan, Kirita, Mustafa, Bekir(Dk. 55 Romashenko)(Dk. 78 Halil), Volkan(Dk. 23 Marcelo), Adriano
GENÇLERBİRLİĞİ: Periç, Erkan(Dk. 79 Emre), El Saka, İlhan, Ergün, Kerem(Dk. 73 Bilal), Burhan, Koray, Mehmet(Dk. Hakan), Djite, Mustafa
GOLLER: Dk. 58 ve 79 Sercan(Bursaspor)
SARI KARTLAR: Dk. 11 Volkan, Dk. 20 Ömer, Dk. 71 Ivankov, Dk. 90 Halil(Bursaspor), Dk. 78 Burhan, Dk. 90 İlhan(Gençlerbirliği)


linkiboluna ekle!

0 yorum:
Yorum Gönder