Size şu yazıda Bursaspor'un yeni sezon formalarından ve forma tanıtım gecesinden bahsetmiştim. Posta kutuma bugün gelen bir mesajla işin farklı bir boyutunu öğrendim. En iyisi bu farklı boyutu ben yazmayayım, orjinal metinden okuyun;
"Dünyaca ünlü giyim ve spor markası PUMA’nın sponsoru olduğu 2010 Turkcell Süper Lig Şampiyonu Bursaspor’un imzalı formaları Türkiye’nin en işlek alışveriş merkezi GittiGidiyor’da TEMA Vakfı yararına 19-24 Ağustos tarihleri arasında açık artırmayla satılıyor.
19-24 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek açık artırmayla taraftarıyla buluşacak olan Bursaspor futbolcularının imzaladığı PUMA marka formalar 150 TL’den, FIFA onaylı imzalı Power Top’lar 100 TL’den açık arttırmaya sunuluyor."
Açık arttırmada elde edilecek gelir, TEMA vakfına bağışlanacak. Sizler de açık arttırmaya katılmak isterseniz;
www.gittigidiyor.com/bursaspor-puma
adresine uğrayın.


linkiboluna ekle!

0 yorum:
Yorum Gönder